Rugāju bibliotēka

Navigation

Aktualitātes

Daudz laimes, Latvija!

Aizvadīta ļoti aktīva un izglītojoša pirmssvētku nedēļa. Rugāju vidusskolas 1.-4.klašu kolektīvi šonedēļ iepazina Latvijas pilsētas un to ģerboņus, spēlējot spēli “ Atrodi mani!” Katra klase dalījās trīs komandās un pildīja vienu uzdevumu - meklēja pilsētu, bet trīs dažādos veidos. Viena komanda to darīja digitāli, meklējot informāciju datorā, otra- pilsētu meklēja papīra formāta kartē, bet trešā komanda- zināja vai minēja, ģerboni piestiprinot kartes kontūrā. Tad visi kopā noskaidrojām patieso atrašanās vietu kartē. Tā bērni iepazina kartes- digitālu un papīra, nostiprināja zināšanas par kultūrvēsturiskajiem novadiem, apguva prasmi meklēt informāciju.

“Meitenes pret zēniem!”- tā paziņoja 4.klase, kad nolēma spēlēt faktu spēli “Mana Latvija” Lieki teikt, uzvarēja draudzība!

Paldies foršajiem skolēniem un viņu skolotājām Ivetai Useniecei, Astrīdai Circenei, Veltai Kadakovskai un Agitai Kukurānei par piedalīšanos aktivitātēs! Jūs esat SUPER, katrai bibliotēkai tādus aktīvus apmeklētājus Vienmēr prieks uzņemt jūs bibliotēkā! p.s. Paldies 3. klases kolektīvam par dāvaniņām un skaistajiem zīmējumiem! Sajutos tiešām kā dzimšanas dienā☺

DAUDZ LAIMES, LATVIJA!