Rugāju bibliotēka

Navigation

Aktualitātes

Izstāde "Spogulīt, spogulīt..."

Katra cilvēka dzīvē ir dažādi vaļasprieki un aizraušanās, kas padara mūsu ikdienu interesantu. Daži bauda amatniecību, piemēram, adīšanu, keramiku vai rotu izgatavošanu, gatavošanu un eksperimentēšanu ar ēdienu. Daži cilvēki ir aizrautīgi ar elektroniku vai zinātni. Citus aizrauj mākslas izstādes, mūzikas festivāli vai pat ceļojumi.

Lazdukalna pagasta iedzīvotājas Elīzas Boroduškas aizraušanās vairāk saistās ar estētisko baudījumu, skaistiem tērpiem un pašapziņas celšanu, svarīgi aspekti, kas padara dzīvi bagātāku un interesantāku. Estētiskais skaistums un pašapziņa ir cieši saistīti, jo mūsu izpratne par skaistumu un mūsu pašvērtējums ietekmē mūsu dzīves kvalitāti. Tāpēc ļaujiet sev baudīt skaistumu un attīstīt savu pašapziņu!

Izstādē Rugāju bibliotēkā var apskatīt dažus Elīzas, pašapziņas celšanas studijas ”Lote”, nu jau bijušās, dalībnieces,  pašdarinātos tērpus un apmeklēto konkursu balvas. Krāšņos tērpus  varēs apskatīt visu marta mēnesi. Nāc un baudi!

Kopumā, cilvēku intereses ir tik daudzveidīgas, kā paši cilvēki, un katrs atradīs savu īpašo aizraušanos, kas padara dzīvi bagātāku un jautrāku!